50-годишна испанска екстремна спортистка най-накрая видя светлина в тунела (буквално),

...
50-годишна испанска екстремна спортистка най-накрая видя светлина в тунела (буквално),
Коментари Харесай

Испанката, която издържа сама 500 дни в пещера без слънчева светлина

50-годишна испанска рискова спортистка най-сетне видя светлина в тунела (буквално), откакто прекара зашеметяващите 500 дни сама в пещера дълбока 70 метра, без контакт с външния свят.
 Карън Джейкъбсън - дамата зад гласа на Гугъл Maps
Коя е дамата зад гласа на Гугъл Maps

Ето кой споделя: " Достигнахте задачата си "

Беатрис Фламини се върна в цивилизацията преди броени дни, откакто взе присъединяване в опита, следен от близко от учени, които желаят да научат повече за потенциала на човешкия разум и циркадните ритми.

Елитната спортистка, алпинистка и катерачка е подобрила международен връх за най-дълго време, прекарано в пещера, според нейния екип, който следи здравето ѝ през цялото това време.

Тя е на 48, когато влиза в пещерата в Лос Гаучос, покрай Мотрил, Испания, и отпразнува два рождени дни сама подземен. Беатрис започва своето предизвикателство в събота, 20 ноември 2021 година - преди експлоадирането на войната в Украйна, произлизащата от това рецесия на разноските за живот и гибелта на кралица Елизабет II.
 Валтери Хейнила и Алвари Пойкола описват какво е да стигнеш от Финландия до Сингапур с колело
От Финландия до Сингапур с колело

Едно необикновено премеждие на двама финландци

Медийното отразяване на появяването на смелата авантюристка, която най-сетне излиза на светлина в Южна Испания, беше съзнателно лимитирано, с цел да ѝ се даде време да се приспособява със средата, след толкоз време на мрачно.

Но предаване по националната телевизионна станция TVE демонстрира Фламини да носи тъмни очила и да се изкачва към екипа си за поддръжка с усмивка на уста. Говорейки с медиите малко по-късно, тя разказва прекарването си като " чудесно " и " непобедимо ".
 Ребека Уилямс - екзотичната танцьорка, която се бори с терористи
Екзотичната танцьорка, която се бори с терористи

" Под прикритие ", само че в действителния живот

Притисната за повече детайлности от кореспонденти, тя прибавя: " Мълчах от година и половина, не говорех с никого, с изключение на със себе си. Губя равновесие, по тази причина ме държат. Ако ми позволите да се изкъпя - не съм пипала вода от година и половина - ще се забележим по-късно. Става ли? "

Фламини прекарва времето си подземен, правейки извършения, с цел да я поддържат във форма. За да бъде заета с нещо, тя рисува и плете вълнени шапки. Със себе си има две камери GoPro, с цел да документира времето в пещерата, в границите на което прочита около 60 книги и изпива 1000 литра вода, означават от Desnivel. 
 Барбара Ернандес - дамата, която плува в смразяващите води на Антарктида и чупи върхове в името на климатичните промени
Жената, която плува в смразяващите води на Антарктида по бански

Коя е " Чилийската ледена нимфа "

" Пещерите са много сигурни места, само че доста враждебни към човешкото създание и мозъка, тъй като не виждате дневна светлина, не знаете по какъв начин минава времето, нямате неврологична стимулация. Не че времето минава по-бързо или по-бавно, просто не минава, тъй като постоянно е четири сутринта ", разкрива Беатрис в едно от видеата за плана Timecave, в който взе участие.

Фламини е следена от група психолози, откриватели, спелеолози и физически треньори, които въпреки да не реализират контакт с нея за тези 500 дни, деликатно наблюдават всяко нейно придвижване, както и физическото и психическото й положение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР