48-годишният Рони О‘Съливан се бори снощи за осма титла на

...
48-годишният Рони О‘Съливан се бори снощи за осма титла на
Коментари Харесай

Рони О`Съливан с груб коментар към българска съдийка по време на снукър мач ВИДЕО

48-годишният Рони О‘Съливан се бори нощес за осма купа на Световното състезание по снукър. Играта му завърши проваляне с 13-10 от Стюарт Бингам в зала Крусибъл. По време на съревнованието сред двамата топ играчи имаше напрежение и със съдията. Българката Десислава Божилова беше арбитър, а ненадейно се случи обстановка сред нея и Ракетата.
 
О`Съливан се канеше да извърши удар, когато беше заплеснат от шума и придвижването в залата, реши да седне, до момента в който тълпата се настани.

 
Божилова се опита да каже да не се позволяват за момента повече гости, само че това не ги спря.


 
Тъй като мачът вървеше към своя край Божилова помоли Рони да продължи играта си. Той ѝ отвърна да се „ успокои “ и продължи да чака публиката, която го прекъсна, да се настани по седалките.
 
„ Бихте ли седнали бързо на местата си, а по-късно да задържите вратата затворена за минута “, сподели Божилова.

Ronnie O’Sullivan not himself tonight. Still seems stupid to be letting people in while they’re playing a World quarter-final.

— Daniel Hussey (@DanielHussey2)

 
Тя сподели: „ Няма да пуснат никого вътре. Вече всички са седнали. Може да чакаме 20 минути, разбирате ли какво имам поради?`
 
Когато О`Съливан най-сетне се върна на масата, той сподели на Божилова " просто да се успокои “.

„ Спокойна съм “, отвърна Деси.

Малко по-рано в играта имаше и леко неразбирателство по отношение на позиционирането назад на масата четната топка.
 
„ Това е просто естествен ден за мен, малко снукър, малко храна, отмора, отидох на фитнес тази заран, прекрасен ден. Не съм толкоз гладен за победи, аз съм по-скоро кардинален човек, “ сподели по-късно той в изявление за Евроспорт.
 
О’Съливан беше подложен на критика за държанието си по отношение на Божилова в обществените медии, само че някои някогашни експерти смятаха, че той има право реши да изчака шумотевицата и придвижването на хора да завърши, с цел да направи решителен удар.



„ Никога преди не съм виждал това в зала Крусибъл, изключително на толкоз значим стадий “, сподели някогашният първенец Кен Дохърти, който разяснява мача за BBC.

На полуфиналите на Крусибъл ще играят Уилсън против Дейвид Гилбърт и Бингам против Джак Джоунс, като двата най-хубави от 33 мача стартират в четвъртък.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР