48-годишният Мариус Куркински е в лятна ваканция и вече може

...
48-годишният Мариус Куркински е в лятна ваканция и вече може
Коментари Харесай

Мариус показа гаджето

48-годишният Мариус Куркински е в лятна почивка и към този момент може да си разреши да се шляе напразно из софийските улици. След грандиозния триумф на моноспектакъла „ Черното пиле” паметният артист и режисьор интензивно си почива в компанията на младия си продуцент Кирил Кирилов, с който в последно време са неразделни, видяха папараците на „ Уикенд”.

Преди няколко дни Мариус и неговият другар се разхождаха по ул. „ Иван Вазов” наоколо до Народния спектакъл. Артистичният Куркински разсмиваше младежа с лакърдии, а занимателният му роман бе съпроводен с оживено ръкомахане.

Неотдавна потегли мълва, че Мариус от към 2 години има сантиментална връзка с Кирил и даже живеел с него. Самият Куркински обаче отхвърли слуховете неотдавна в изявление за „ Уикенд” и увери, че сърцето му е свободно. Най-вероятно клюките за повече от професионални връзки сред него и Кирил Кирилов се популяризират, защото двамата са непрестанно дружно. Факт е, че около продуцента си, който явно усмирява неговата непокорна креативна душа, Куркински доближи нов професионален пик и към този момент е надалеч по-сериозен и целенасочен.

Въпреки юлските горещини, зиморничевата звезда бе облякъл карирана памучна риза с дълъг ръкав, а върху нея бе намъкнал топла грейка. За да се избави от набезите на досадни фенове, надареният артист се бе дегизирал с черен каскет. Мариус остави своя продуцент и непосредствен другар да го чака на тротоара и хлътна в близката аптека. Напук на упованията, театралът не извади рецепта, с цел да купи някое лекарство, а се ресурси с пакет лукчета. След като заплати покупката си с шепа стотинки, Куркински се отби в прилежащото магазинче за кафе и цигари. Актьорът, който има славата на върл въздържател, си взе единствено малко бутилка с минерална вода. Неведнъж самият той искрено е признавал, че от дълго време е зарязал витизчийските компании и пиянствата до зори и се е трансформирал в монах.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР