Около 02.30 ч. днес екип на Пето Районно управление –

...
Около 02.30 ч. днес екип на Пето Районно управление –
Коментари Харесай

При гонка в Бургас: Полицай е с комоцио, блъснат от бягащ криминално проявен шофьор

Около 02.30 ч. през днешния ден екип на Пето Районно ръководство – Бургас се пробва да спре със звуков и светлинен сигнал л.а. “Фолксваген Голф ” , с бургаска регистрация, движещ се в региона до бл. 9 в к-с “Изгрев ” в Бургас.

Водачът на автомобила не се подчинил на полицейското предписание и ускорявайки скоростта си, се опитал да избяга, насочвайки се към блокове 5 и 7 . Там минава през спусната преграда на паркинга, излиза на ул. „ Транспортна “ и се насочва в посока гробищния парк.

Автопатрулът последвал автомобила и движейки се по успоредната на „ Транспортна “ улица. На кръстовището с ул. „ Петко Задгорски “ “Фолксваген ”-ът блъска странично полицейски автомобил „ Опел Астра “ , с бургаска регистрация, ръководен от 38-годишен полицейски чиновник от Пето районно ръководство – Бургас.

В резултат на пътния случай потърпевш полицейския чиновник и лидер на автомобила – взводен пълководец Иван Панчуков, който с комоцио, е настанен за лекуване в УМБАЛ – Бургас . Водачът на л.а. “Фолксваген ” изоставил автомобила се и се е укрил, само че е открито, че това е 24-годишен престъпно проявен софиянец. Издирването му продължава.

За да поддържа морално и да се осведоми за здравословното положение на контрольор Иван панчуков шефът на ОДМВР-Бургас старши комисар Емил Павлов го посети персонално в болничното заведение, като му пожела нежно здраве и бързо възобновяване!

Британски ежедневник: Бургас, Несебър и „ Слънчев бряг “ – европейски бюджетни дестинации с красиви плажове

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР