48-годишният Димитър Рачков прибира всеки месец тлъста заплата от 80

...
48-годишният Димитър Рачков прибира всеки месец тлъста заплата от 80
Коментари Харесай

Рачков стана съдружник на Халваджиян, фирмата им отваря лъскав бар за много пари

 48-годишният Димитър Рачков прибира всеки месец тлъста заплата от 80 000 лева от " Забраненото шоу на Рачков " по Нова телевизия, само че към този момент е съучастник на своя началник Магърдич Халваджиян. Двамата стартират взаимен бизнес и отварят бляскав бар за милиони, който следва да открият на тузарската ул. " Витошка ".

Дългокосият арменец от дълго време съвместява няколко бизнеса, като с изключение на водещ, към този момент се постанова на пазара и като винар. В момента Рачков и Халваджиян интензивно търсят подобаващ личен състав за лъскавия стрийт бар. Заведението има маси както на закрито, по този начин и навън. На 10 май компанията разгласява публикация за работа, в която търси бармани, сервитьори и готвачи.

Репортер на " Уикенд " се свърза с посочения в обявата телефон, с цел да разпита какви са условия за работа. " Предлагаме трудов контракт, еластичен график, съгласуван с опциите на всеки, положително възнаграждение и мотивиращи бонуси. Изискванията ни са да имате опит в работа с натоварена работна среда и положително отношение. Всичко е въпрос на сделка ", изясни чиновник на компанията. Миналата пролет Маги и Митко бяха засечени на оглед на комерсиално помещение в столичен мол. Двамата бяха придружавани от брокерка.

Неотдавна комикът и тв продуцентът записали компания " Глобал кофи " ООД заедно с още няколко души. Фирмата е франчайзьор на интернационалната гурме кафе верига " Арабика ", основана от предприемача и любите на кафето Кенет Шоджи. Продуцентът е с най-голямо дялово присъединяване в сдружението, в което е и неговият брат Юлиян, по-известен като Джуди, както и синът на Маги – Бедрос.

С равно дялово присъединяване е и оперният артист и предприемач Роберт Сулпицио, който е шеф на компанията. Италианецът има двойно поданство, а преди 5 години се прочу, откакто бе заловен да кара пийнал в разгара на летния сезон в Слънчев бряг. Тенорът бе хванат зад кормилото на мощния си джип " Гранд Чероки " с 1,4 промила алкохол в кръвта, само че се размина с условна присъда. Втори шеф в " Глобал кофи " ООД е музикантът Видин Андонов. Магърдич към този момент има опит в ресторантьорството. Преди няколко години дружно с жена си Кремена отвориха нощен клуб на гърба на Националната библиотека, а в градината до нея направиха лятна градина към заведението. Рачков и Халваджиян се надявали новото заведение на " Витошка " да се трансформира в обичано и оборотно кътче за столичните бохеми.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР