47-ма отделна механизирана бригада използва своите танкове M1A1SA Abrams в

...
47-ма отделна механизирана бригада използва своите танкове M1A1SA Abrams в
Коментари Харесай

Украйна използва американските танкове Abrams край Авдеевка

47-ма обособена механизирана бригада употребява своите танкове M1A1SA Abrams в Авдеевско направление. Бригадата разгласява съответния видеоклип в обществените си мрежи, предава УНИАН.

" Докато съветските окупатори се пробват да схванат къде са танковете Abrams, танкистите от 47-а обособена механизирана бригада повече от месец разглобяват съветските нашественици и тяхното съоръжение на молекули ", се споделя в известието.

Преди това украинските канали неведнъж разгласиха фотоси и видеоклипове на Abrams покрай фронтовата линия, само че нямаше доказателства за присъединяване им в борби.

Във видеото можете да видите, че танкът е оборудван с динамична отбрана ARAT, която е включена в Tank Urban Survival Kit (TUSK) за отбрана на танка в градски условия. Преди това той беше интензивно употребен от Съединени американски щати в Ирак.

Съединените щати започнаха всеобщото произвеждане на главния военен танк M1 Abrams през 1980 година Днес това е един от най-добре предпазените танкове в света.

Други преимущества на Abrams пред старите руски модели включват съвременна система за ръководство на огъня и по-високо равнище на навлизане на изстрели . Освен това Abrams има доста по-добри условия за екипажа от танковете Т-64 и Т-72.

Има доста модификации на танка Abrams. Версията M1A1SA, която се вижда във видеото, не е най-модерната от тях, само че има преимуществото, че Съединени американски щати разполагат с доста от тези танкове.

Украйна стартира да получава тези танкове от Съединени американски щати предходната есен.

" Форбс ": Защо към момента не виждаме американските танкове на фронта в Украйна

Руски дронове и противотанкови мини са главната заплаха
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР