47-годишен грузински гражданин, превозващ нелегално мигранти, предизвика серия от катастрофи

...
47-годишен грузински гражданин, превозващ нелегално мигранти, предизвика серия от катастрофи
Коментари Харесай

Кола с мигранти мина в насрещното, предизвика серия от катастрофи по пътя Созопол-Бургас

47-годишен грузински жител, пренасящ незаконно мигранти, провокира серия от произшествия по пътя Созопол-Бургас. Той е карал близо 10 километра в насрещното придвижване, с цел да избяга от чиновници на „ Гранична полиция”. Сигналът за това е подаден на телефон 112 към 13 часа, съобщи Нова тв.

Шофьорът, разбирайки, че при Крайморие е формирано краткотрайно контролно-пропусквателен пункт на „ Гранична полиция”, с цел да избегне инспекция, внезапно стопира и обръща посоката на придвижване като потегля против движещите се коли.

Автомобилът съумява да блъсне странично четири коли, като в региона на „ Ченгене скеле” позволява преден конфликт с различен автомобил с бургаска регистрация. Шофьорът му е потърпевш и е откаран за лекуване в УМБАЛ-Бургас.

Водачът на автомобила и мигрантите, транспортирани както в купето, по този начин и в багажника, са избягали в гориста околност, само че с помощта на дейностите на 4 екипа от граничен полицейски участък-Бургас и бранш „ Специализирани тактически действия” към РДГП Бургас са арестувани.

Към момента е открито, че грузинският жител е превозвал 12 мъже от сирийски генезис, като те дружно са минали незаконно границата на страната.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР