Водачът, причинил тежката катастрофа в Пловдив, е със стаж от

...
Водачът, причинил тежката катастрофа в Пловдив, е със стаж от
Коментари Харесай

Пътна полиция: Шофьорът на разцепения джип в Пловдив натрупал 16 пътни нарушения за 3 години

Водачът, предизвикал тежката злополука в Пловдив, е със стаж от 3 година. Има 16 нарушавания на Закона за придвижване по пътищата, има 10 фиша за маловажни нарушавания, както и санкции за превишение. Това съобщи по време на брифинг началникът на Пътна полиция в Пловдив гл. комисар Красимир Нешев.

 

Майката на починалия юноша е чиновник на " Пътна полиция ". Автомобилът обаче е фирмен, регистриран на името на софийска компания.

Той съобщи, че всичко това е в развой на изясняване. От думите му стана ясно още, че се наблюдава по какъв начин този автомобил се е озовал в водача.

 

„ ПТП-то е настъпило в 3:20 часа през нощта. Преди него е валял дъжд и пътят е бил влажен. Причина за случая е несъобразената скорост “, посочи Нешев.

 

Мерките за надзор на пътя са ежедневни, акцентира той.

" Скоростта не е открита, защото следва автотехническа експертиза ", сподели наблюдаващият прокурор по делото Борис Михов. Той посочи, че по случая са събрани голям брой материални доказателства. 

При случая други двама младежи също пострадаха тежко и са в болница с заплаха за живота. Пострадал е и пожарникар, който се е притекъл на помощ след произшествието. Огнеборецът е с тежки фрактури, само че без заплаха за живота.


Източник Новини.бг

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР