46-годишният американски рапър Кание Уест разкритикува Ким Кардашиян за твърде

...
46-годишният американски рапър Кание Уест разкритикува Ким Кардашиян за твърде
Коментари Харесай

Кание Уест критикувал Ким Кардашиян за твърде секси тоалети СНИМКИ

46-годишният американски рапър Кание Уест разкритикува Ким Кардашиян за " прекомерно секси тоалети ".  

В под напрежение миг преди Met Gala 2019, музикантът намерено не утвърди избора на някогашната си брачна половинка на мини рокля в корсетен жанр от копринена органза и кристали на френския дизайнер Тиери Мюглер.
 Ким Кардашиян на Met Gala 2019 Ким Кардашиян на Met Gala 2019 Снимка: Getty Images
По време на последния монтаж на риалити звездата преди огромното събитие, което беше на тематика „ Camp: Notes on Fashion “, Уест сподели: „ Корсет, долни дрехи, цялото това въодушевление, просто се усещам като че ли съм минал през това, този преход от това да бъда рапър, като виждам всички тези девойки и по-късно виждам жена си като: " О, моята другарка би трябвало да бъде като тези други девойки, да покаже тялото си, да покаже това, да покаже това. "
 Ким Кардашиян Ким Кардашиян Снимка: Getty
„ Корсетът е форма на долни дрехи “, добави тогава американският рапър, написа Page Six.

42-годишната Кардашиян сподели на някогашния си брачен партньор, че неговата „ негативна сила “ в последния миг й е предизвикала „ в действителност огромно безпокойствие “, на което той отговори: „ Ти си моя брачна половинка и това ме визира, когато фотосите са също секси. "

Припомняме, че Кание Уест и новата му брачна половинка Бианка Чензори шокираха италианците с непочтено държание във Венеция.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР