46-годишната Ева Лонгория се появи на церемонията по откриването на

...
46-годишната Ева Лонгория се появи на церемонията по откриването на
Коментари Харесай

46-годишната Ева Лонгория показа на младите как се прави – деколте до пъпа и секси извивки (Снимки):

46-годишната Ева Лонгория се появи на церемонията по откриването на Филмовия музей на Академията в Лос Анджелис. Актрисата не остави никого апатичен с външния си тип, тъй като избра необикновено създание за това събитие.

 Ева Лонгория рокля

Ева впечатли света на модата с елементарна като кройка, само че въздействаща и ефектна рокля, която наблягаше най-хубавото в нея. Известната актриса се разноски по аления килим в черна, дълга до земята кадифена рокля, която следва извивките на тялото ѝ и имаше дискретна сатенена панделка в региона на талията.

 Ева Лонгория черна рокля

 Ева Лонгория деколте

С това създание Лонгория се похвали със стройното си тяло, само че този път вниманието открадна нещо друго – обилното й деколте.

Макар и изискана и елегантна, роклята на Ева имаше извънредно секси подробност – извънредно, надълбоко деколте, което актрисата сподели съвършено, тъй че да не наподобява по никакъв начин вулгарно.

 Ева Лонгория секси рокля

Тя добави цялата композиция със скъпоценни диамантени обеци, нежно накъдрена коса и ефектно червило, което я накара да наподобява още по -бляскава.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР