41-годишният сръбски съдия Лазар Лукич ще ръководи контролната среща между

...
41-годишният сръбски съдия Лазар Лукич ще ръководи контролната среща между
Коментари Харесай

Сърби ще свирят контролата с Иран в Пловдив

41-годишният сръбски арбитър Лазар Лукич ще управлява контролната среща сред националните тимове на България и Иран в четвъртък, 7-и септември.

Мачът ще стартира от 19.00 часа на стадион " Христо Ботев " в Пловдив и е инспекция за " лъвовете " преди значимата европейска подготовка с Черна гора три дни по-късно.

Помощници на Лукич ще бъдат неговите сънародници Драган Богичевич и Боян Банович, а четвърти съдия е Кристиян Колев от Пловдив.

Според уеб страницата maxbetsport.rs, през декември Лукич е бил под угрозата за загуби интернационалната си значка и ФИФА да смъкна доверието си от него. В последна сметка това не се е случило и той остава с интернационална категория. През тази есен той управлява мача от Лигата на Конференциите сред Хонка (Финландия) и Тобол (Казахстан), а по-късно беше и четвърти арбитър на срещата Фиорентина (Италия) – Рапид (Виена, Австрия).

През 2021-а година е основен съдия на мача сред младежките тимове до 21 години на България и Швейцария в София, а мачът завършва с триумф на гостите с 0:1.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР