40-годишната бургазлийка Ваня Димитрова се нуждае от нашата помощ, за

...
40-годишната бургазлийка Ваня Димитрова се нуждае от нашата помощ, за
Коментари Харесай

Тази млада жена има нужда от нашата помощ, за да може отново да се грижи пълноценно за своите деца

40-годишната бургазлийка Ваня Димитрова се нуждае от нашата помощ, с цел да се пребори с тежка диагноза - Мениерова болест, която визира вътрешното ухо. Ваня завоюва второ място в състезанието Мисис Бургас през 2017 година, само че в този момент в живота й следва доста  изключително тежка борба, за която са нужни към 14 хиляди лева

Преди две години Ваня ражда своето второ дете. Получават се затруднения, като прекарва три дни в медикаментозна кома. Шест месеца по-късно Ваня се разсънва с изцяло заглъхнали уши и в продължение на няколко дни чува шумове. Малко по-късно получава и първата си рецесия, която се показва в извънредно мощен световъртеж, който продължава 4-5 часа. Лекарите в Бургас не съумяват да слагат вярната диагноза. При обзор в София излиза наяве, че младата жена страда от Мениерова болест.

Тази диагноза изцяло трансформира живота й - тя към този момент не е способна нито да работи, нито да се грижи за двете си деца, защото получава доста чести рецесии, продължаващи по няколко дни.

Надеждата на Ваня е обвързвана със комплицирана операция в Германия, за която фамилията й няма средства. 

Дарителска сметка Райфайзенбанк.

IBAN: BG57RZBB91551014263832

BIC: RZBBBGSF.

Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР