40 бизнесмени, болшинството от Испания, както и от Белгия, Германия,

...
40 бизнесмени, болшинството от Испания, както и от Белгия, Германия,
Коментари Харесай

Бизнесмени слязоха от лъскави „Ламборгини”-та, за да яхнат рафтинг по Струма

40 предприемачи, болшинството от Испания, както и от Белгия, Германия, Андора, Аржентина и Мексико слязоха от спортните си коли – “Ламборгини ”, ”Ферари ”, “Порше ”, БМВ и “Мерцедес ”, с цел да седнат в гумените лодки и спуснат по водите на река Струма в Кресненското дефиле, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

Спортните коли дойдоха в базата на “Х-клуб ” на Станимир Станимиров-Чачи на входа на пролома в 16.45 часа, след инструктаж започнаха да се спускат по 10-километрово трасе към Кресна.

Спортните коли и водачите им, все съумели предприемачи, идват от Барселона, през Капри и Солун, с цел да нощуват тази вечер в Банско. В четвъртък потеглят за Гърция и през Александруполис финишират в Истанбул, след което се връщат с под наем полет в Барселона. Всички те са участници в “Евротур-2019 ”, а в България идват за първи път.

„ Този тур се прави един път годишно, избираме планински направления с доста завои, с цел да могат участниците да карат спортните си коли с цялостна мощ, без да нарушаваме разпоредбите за придвижване. Ние всички сме търсачи на мощни чувства. Сред участниците в тура има лекари, бизнесмени и други, посещаваме страни с разнообразни култури “, сподели българката Мона Костова, която от 12 години е в Испания и е омъжен там. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР