39-годишен шофьор звънна на полицията, за да съобщи, че кара

...
39-годишен шофьор звънна на полицията, за да съобщи, че кара
Коментари Харесай

Куриоз! Шофьор звънна на полицията, за да се докладва, че кара пил

39-годишен водач звънна на полицията, с цел да заяви, че кара пил. Майкъл Лестър от Уинтър Хевън, Флорида, се е обадил на 911 в нощта на Нова Година, казвайки на оператора, че е пийнал и кара в това положение „ цяла нощ ”, оповестява Ай Ти Ви. Когато операторът го пита къде се намира сега, мъжът споделя „ нямам концепция, доста съм пиян”. Когато операторът изискал от пияния мъж да каже фамилното си име, той дал отговор „ считам да си взема нещо за ядене”. Попитан още веднъж за името си, той отвърнал, че сега не му се коства „ уместно да каже това”. Освен това, мъжът добавил, че кара в неверната лента.

От полицията потвърдиха, че никой не е потърпевш при случая. След като полицията го хваща, мъжът твърди, че е изпил единствено две бири, само че най-после си признава, че е погълнал доста повече, а също така е взел и метамфетамин.

Местната полиция в Полк Каунти написа на фейсбук страницата си следното известие за случая: „ В новогодишната нощ Майкъл реши да рапортува за пийнал водач. Себе си. Шерифството в Полк Каунти направи 30 ареста на водачи през декември. Специални благодарности на Майкъл Лестър, който се жертва, с цел да стане номер 30 (обичаме кръглите числа). Поне Майкъл не стана причина за злополука и е жив.”

Източник: Нова телевизия
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР