''Икономиката може да бъде възстановена, човешкият живот - не. Правото

...
''Икономиката може да бъде възстановена, човешкият живот - не. Правото
Коментари Харесай

Йордан Цонев, ДПС: Бойко Борисов се справя много добре

''Икономиката може да бъде възобновена, човешкият живот - не. Правото на живот е главно човешко право. Ако би трябвало да съхраним живота на една група хора, ние останалите би трябвало да се лишим от избрани права'', такова мнение изрази депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.

''От Движение за права и свободи поддържаме ограниченията, тъй като една опозиционна партия има два пътя - да подлага на критика ръководството или да го поддържа в изискванията на рецесия и да остави на назад във времето рецензията. Дали пътят е бил правилен, историята ще покаже'', метафизичен аргументира държанието на Движение за права и свободи той.

Йордан Цонев разяснява и икономическите ограничения на държавното управление, целящи да омекотят удара на задавщата се икономическа рецесия: ''По заемите от по 1500 лв. 5 години няма да плащаш нищо по тях. След това ще плащаш по 25 лв. на месец. Това е мярка за най-бедните. 60/40 е мярка, при която страната и бизнесът желаят да си поделят разноските по опазване на работните места. Дали тя ще работи, зависи от това дали държавното управление ще предложи положителни законодателни оферти.''
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР