''Докато едни хора страдат, други направиха доста пари, защото лобизмът

...
''Докато едни хора страдат, други направиха доста пари, защото лобизмът
Коментари Харесай

Божанков: Нямаме електронно управление, а заплатите в администрацията се увеличават

''Докато едни хора страдат, други направиха много пари, тъй като лобизмът в това Народно събрание се трансформира в негова емблема''. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия довечера.

По думите му има лобизъм от самото начало на Коронавирус пандемията. Според Божанков аргументите държавното управление да не се оправя оптимално със обстановката са краткосрочните ограничения, които то не е приело, само че и систематични проблеми.

" Проблемите не са провокирани от Коронавирус, той просто ги утежни ", смята младият депутат от левицата.

Той разкри, че Българска социалистическа партия предлага основаването на стопански щаб, който да предлага стопански ограничения.

Според Явор Божанков не е редно здравните специалисти да се занимават с стопански проблеми, както в прочут смисъл се случи при ''престрелките'' сред здравния министър и ресторантьорите.

" Няма електронно ръководство, администрацията не е намаляла, а имаме нарастване на заплатите в държавния бранш ", разяснява депутатът от Българска социалистическа партия още един от наболелите проблеми в България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР