37-годишният велосипедист Месут Мустафа от Горско Дюлево, чийто окървавен труп

...
37-годишният велосипедист Месут Мустафа от Горско Дюлево, чийто окървавен труп
Коментари Харесай

Шокиращи подробности за окървавения труп на пътя за Маказа

37-годишният велосипедист Месут Мустафа от Горско Дюлево, чийто оцапан с кръв мъртвец беше открит в канавка на интернационалния път за Гърция, е бил глухоням. Тялото на мъжа било забелязано на 500 метра от разклона за с. Загорско в събота към 10 часа от пътуващи към границата, които подали сигнал на незабавния телефон 112, написа 24rodopi.com.

Основната версия, по която работи полицията, е за причиняване на гибел по несъобразителност при злополука. Вероятно велосипедистът се е движел в средата на пътя и не е чул приближаващия зад него автомобил, който го блъснал.

Разследващите не престават да търсят очевидци на случая. Информация за миналите в региона коли ще се смъкна и от камерите на пътя.
На място са останали части от бронята на авариралата кола, която най-вероятно пътувала за Гърция.
Дългият спирачен път върху пътното платно демонстрира, че тя се движела с 100 км в час.

Предполага се, че виновният водач е преместил мъртвия велосипедист в канавката, където е открит часове по-късно. Счупеното колело бе намерено на 15-20 метра от мястото на съдбовния удар.

Припомняме, че да последно Месут Мустафа бил забелязан в петък вечерта в Момчилград. Тръгнал с велосипеда да се прибира към махалата в Горско Дюлево. Често употребявал интернационалния път – в правата от разклона за Градинка до въжения мост, по-който стигал до Горско Дюлево.

Полицията умолява жителите, които имат информация за случая, да се обадят на телефон 112 или в най-близкото районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи при обезпечена анонимност.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР