37-годишният Рикардо де Бургос Бонгоечея ще ръководи дербито между Барселона

...
37-годишният Рикардо де Бургос Бонгоечея ще ръководи дербито между Барселона
Коментари Харесай

Показвал червен картон на Кристиано Роналдо на Камп Ноу ще свири идното дерби

37-годишният Рикардо де Бургос Бонгоечея ще управлява дербито сред Барселона и Реал Мадрид от Ла Лига в неделя, реши Съдийската комисия в Испания. Реферът е баск и за него това ще е трето Ел Класико в кариерата му.

Предишното беше скоро - през януари във финала за Суперкупата на Испания в Саудитска Арабия, когато отборът на Чави Ернандес се наложи изрично с 3:1.

Доста “по-напечено ” беше в предходното дерби на Бонгоечея. Става дума за първия дуел от финала за Суперкупата на Испания през лятото на 2017 година, когато още се играеха по два мача на разменено посещение. Тогава Реал съкруши каталунците с 3:1 посред “Камп Ноу ” след автогол на Пике, фамозно попадение на Кристиано Роналдо и гол на Марко Асенсио. За домакините се разписа Лионел Меси от дузпа, отсъдена за оспорвано от “белите ” нарушаване против Луис Суарес.

Мачът ще се запомни и с изгонването на Роналдо, откакто Бонгоечея му сподели два жълти картона - един за събаряне на тениската след гола и един за симулация.

Сега сътрудника му Сото Градо ще дава отговор за ВАР.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР