36-годишен мъж стана поредният заподозрян във връзка с насилствената проституция

...
36-годишен мъж стана поредният заподозрян във връзка с насилствената проституция
Коментари Харесай

В Атина се разраства педофилски скандал

36-годишен мъж стана следващият обвинен по отношение на насилствената проституция и изнасилването на 12-годишно момиче от Атина, заяви " Та Неа ".

Неназованият обвинен, който работи като админ в държавна болница, беше арестуван в сряда, откакто предходната седмица призна, че е бил измежду стотиците мъже, които са дали отговор на публикация в приложение за запознанства за секс с момичето. То е било принуждавано да проституира от своята майка .

Миналата седмица той е дал показания пред управляващите. От тях станало ясно, че арестуваният е решил да не продължава със секс чата, откакто е видял фотография на момичето и е схванал, че то не е на 17 години, както се твърдяло в обявата .

След показанията му той е бил подложен под домакински арест след различия сред проверяващия арбитър и прокурора по отношение на метода, по който би трябвало да се действа с него, до момента в който в сряда не е било решено да бъде отведен в полицейския арест.

Освен това 36-годишният мъж е отхвърлен от работа в болничното заведение, в която работи.

Няколко обвинени към този момент са задържани, а други са се появили по лично предпочитание във връзка със случая, за който се счита, че включва повече от 300 мъже, които са правили секс с 12-годишното момиче или са водили секс чат с него.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР