35-годишният Владимир Наумов, който причини жестоката катастрофа с две жертви

...
35-годишният Владимир Наумов, който причини жестоката катастрофа с две жертви
Коментари Харесай

Решиха съдбата на шофьора, убил в катастрофа двама приятели край Пловдив

35-годишният Владимир Наумов, който аргументи жестоката злополука с две жертви на пътя Девин – Кричим, още веднъж чу " отговорен ". Апелативен съд удостовери наказването му, наложено на първа инстанция. Той бе осъден дейно от магистратите на Окръжен съд през юли тази година.

Припомняме, че случаят стана минути след 18:30 часа на 27 юли 2020 година. Мелето бе провокирано от лидер на лек автомобил Ауди – 35-годишният Владимир, който пътувал към Девин. Поради несъобразена с пътния сектор скорост пропуснал завой, навлязъл в насрещното и се е блъснал челно в кемпер.

Наумов получи наказване отнемане от независимост в размер на 3 години. Недоволен от присъдата си Владимир Наумов е подал тъжба в Апелативен съд. В молбата си той е изискал по-леко наказване, а режимът на изтърпяване да бъде променен в условно.

В последна сметка преди близо 15 дни Наумов още веднъж бе посърнал с решението на магистратите. Те напълно потвърдиха наказването му - затвор. Медията ни научи още, че най-вероятно мъжът ще се възползва от правото си да апелира пред Върховен касационен съд. Още в правосъдна зала, юрист Трайко Иванов съобщи, че не би трябвало да се почита жалбата на Наумов, защото това ще е насмешка с паметта на Неждет Рашидов и Давид Тисовски.

„ Това би трябвало да ни бъде образец за генерална привенция, да си вземе цялото общество поука. Ако бъде отсъдена условна присъда, това ще е насмешка с паметта на жертвите. Днес се показаха доказателства, че брачната половинка на Наумов е с влошено здравословно положение и това е мотив за по-лекото наказване. Ами положението на всички близки и другари на Неждет Рашидов и Давид Тисовски? Те в какво положение са и към този миг? Още претърпяват шока и тъгуват, посещават терапевти”, сподели юрист Иванов.

Така и магистратите решиха, че фактически би трябвало да се наложи тежкото наказване на Наумов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР