34-та Международна научно-практическа конференция на тема Строително предприемачество и недвижима

...
34-та Международна научно-практическа конференция на тема Строително предприемачество и недвижима
Коментари Харесай

Конференция „Строително предприемачество и недвижима собственост“ ще се проведе днес във Варна

34-та Международна научно-практическа конференция на тематика „ Строително предприемачество и недвижима благосъстоятелност “ ще се организира през днешния ден, 29 ноември в Икономически университет – Варна, научи Moreto.net. Официалното разкриване на събитието e в 10.00 часа в ЗАЛА 1 (академична сграда).

Научният конгрес се провежда от катедра „ Икономика и ръководство на строителството “ при ИУ – Варна. Тази година той е отдаден на 100-годишнината от основаването на университета. Участие в конференцията са декларирали представители на академичната общественост от Икономически университет – Варна, Университета за национално и международно стопанство, Университета по архитектура, строителство и геодезия, Варненския свободен университет „ Черноризец Храбър “, Санкт-Петербургския държавен стопански университет – Русия, Петербургския държавен университет по пътища и известия „ Император Александър I “ – Русия, Московския районен социално-икономически институт – Русия, Московския градски педагогичен университет, Технически университет – Молдова, както и експерти от обществената администрация и бизнеса.

Международните представители, които персонално ще показват своите отчети на форума, са: проф. доктор ф-м.н. Александър Луканкин от Московския районен социално-икономически институт, Русия и доктор Джордже Догареску – оторизиран оценител на недвижими парцели, Румъния.

Организаторите на конференцията показват своята увереност, че показаните отчети и презентации, както и извършените полемики по време на конференцията от представителите на научната сфера, бизнеса и обществената администрация, ще спомогнат за развиване на нови научно-практически хрумвания и до тяхното сполучливо внедряване в теорията и практиката. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР