"Наистина оценяваме тази победа, защото се изправихме срещу финалиста от

...
"Наистина оценяваме тази победа, защото се изправихме срещу финалиста от
Коментари Харесай

Валверде: Преди страдах от Меси, а сега е част от моя отбор


"Наистина оценяваме тази победа, тъй като се изправихме против финалиста от предходната година. Не допуснахме гол, а отбелязахме три попадения. Тези три точки ни носят позитивни емоции", това съобщи наставникът на Барселона Ернесто Валверде. Вчера тимът на каталунците направи сериозна поръчка на старта на Шампионска лига, откакто изрично се наложи над миналогодишния финалист в конкуренцията Ювентус с 3:0 в мач от група D на шампионата.

"Играхме добре и имахме нужното самообладание да изчакаме да откраднем топката и да ги нападнем. Никога не знаеш по кое време ще се отвори играта, тъй че би трябвало да продължаваш", разяснява испанският експерт.

"Много пъти съм страдал, когато съм се изправял като треньор против Меси. Сега имам щастието и шанса той да е част от моя тим. Когато той владее топката, очакваш, че нещо хубаво може да се случи. Можеш да го поставиш на всяка позиция, от която той да означи. Неговата класа постоянно е една и съща, без значение къде се намира на терена. Няма значение дали е крило или е в средата, той постоянно е обвързван с играта", показа Валверде. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР