34-годишната Ана де Армас се превъплъщава в образа на покойната

...
34-годишната Ана де Армас се превъплъщава в образа на покойната
Коментари Харесай

Забраниха филм за Мерилин Монро за лица под 17 години в САЩ

34-годишната Ана де Армас се превъплъщава в облика на починалата Мерилин Монро в идния филм на Netflix и признава, че е била озадачена, когато филмът е получил класификацията - да не се гледа от лица под 17 години. Защото, съгласно нея, има толкоз доста други " доста по-агресивни за младите фенове филми ", предава БГНЕС.

Тя сподели пред списание Lofficiel USA: " Не разбрах за какво това се случи. Мога да ви посоча редица излъчвания или филми, които са доста по-агресивни и с доста повече полово наличие от " Блондинка ".

Въпреки това Ана призна, че е било значимо за кино лентата - който е основан на романа на Джойс Карол Оутс - да " покаже неуместни моменти ", с цел да опише вярно историята на Мерилин.

Тя добави: " За да се опише тази история, е значимо да се покажат всички тези моменти от живота на Мерилин, които са я предиздвикали да постави завършек на живота си. Това трябваше да бъде обяснено. Всички [в актьорския състав] знаеха, че би трябвало да стигнем до неуместни моменти. Не бях единствената ".

Звездата от " Knives Out " упорства, че в осъществяването си е трябвало да направи освен това от това просто да " имитира " екранната икона.

Тя съобщи: " Моята задача не беше да я подражавам. Интересувах се от нейните усеща, от нейното пътешестване в живота, от нейната неустановеност и от нейното право на глас. А в действителност - тя в действителност не е имала това ".

Премиерата на кино лентата е оповестена за 8 септември 2022г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР