33-годишната бургазлийка, която направи опит да сложи край на живота

...
33-годишната бургазлийка, която направи опит да сложи край на живота
Коментари Харесай

Ето как смелите герои на Бургас Машината, Бисер и Каспъра спасиха живота на млада бургазлийка

33-годишната бургазлийка, която направи опит да постави завършек на живота си рано тази заран, е в устойчиво положение. Жената е контактна, само че остава под наблюдаване в реанимацията на УМБАЛ-Бургас, оповестява Флагман.Бг, базирайки се на собствен източник.

Бургазлийката отказвала да разкрие детайлности към претекстовете, които са я предизвикали да вземе съдбовното решение.

Тази заран към 6:00 часа тази заран млада жена прави опит да се удави, скачайки от Моста в Бургас, съгласно описа на Стефан Петров - Машината, един от тримата спасители, които по щастливо стичане на събитията се оказват там.

„ Аз, Бисер Русимов и Иво Иванов-Каспъра имахме спогодба за утринен крос в Морската градина. Тръгнахме да бягаме по посока на Моста. След минута патрулна кола мина доста бързо около нас. Полицейският автомобил се качи на Моста и стигна до самия край. Последвахме го и видяхме човек във водата. Наоколо се бяха събрали риболовци и още 5-6 души, които крещяха, че търсят плувец. Скочихме във водата и достигнахме дамата. Иво стартира да я дърпа към брега и я извадихме”, изясни Стефан Петров – Машината.

Днес тримата спасители не са съумели да посетят дамата в болничното заведение поради положението и отделението, в което е настанена. Надяват се в някой от идващите дни да получат позволение, с цел да се срещнат с нея.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР