33-годишната адреналинка Пепи, позната ни от нашумялото предаване Господари на

...
33-годишната адреналинка Пепи, позната ни от нашумялото предаване Господари на
Коментари Харесай

Венци Венц се развежда, бившата му половинка се омъжва

33-годишната адреналинка Пепи, позната ни от нашумялото предаване " Господари на ефира " ще се омъжва. Нейният фаворит към този момент остава в загадка. Тя е някогашна избраница на артиста Венци Венц.

Пепи направи щуро моминско празненство предходната седмица. Събитието се случи на нашето Черноморие. Девойките се забавляваха на яхта край Созопол, а по-късно купонясваха в известно заведение в морския курорт Лозенец. На фрагментите девойките изглеждаха доста щастливи.



Адреналинката Пепи беше облечена с лятна бяла рокля, като даже реши да тества и да си постави и белия воал. Нейните приятелки бяха облечени съвсем еднообразно, като носеха електрикови тениски.

След това те захвърлиха облеклата си и останаха единствено по бански. Името на яхтата също чудесно се вписваше в цялата атмосфера - " Принцесата на Монако ".



Сред гостите присъстваше и адреналинката Вики, която дружно с Пепи и Ками оформиха първото трио от танцуващи девойки в " Господари на ефира ". Момичетата дебютираха в ефира на Нова телевизия още през 2012 година, като появяването им съвсем съответства с влизането на Геро в предаването, което към този момент се излъчва единствено в интернет. Трите девойки бяха доста известни по това време, преди да бъдат сменени с други, както беше по сюжет.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР