32-годишният литовец Донатас Румшас ще ръководи срещата в неделя от

...
32-годишният литовец Донатас Румшас ще ръководи срещата в неделя от
Коментари Харесай

Литовец ще ръководи срещата България - Финландия

32-годишният литовец Донатас Румшас ще управлява срещата в неделя от шампионата Лига на Нациите сред България и Финландия, реши УЕФА. Помощници на Румшас ще бъдат Александър Радиус и Довидас Сожиеделис, също от Литва.

Мачът от група 4 на Лига В на шампионата на УЕФА стартира в 19.00 часа на националния стадион " Васил " и е късмет за нашия тим да вземе точки и да изпревари Република Ирландия, с цел да остане във второто равнище на това съревнование.

Роденият през 1988-а година Румшас е арбитър на УЕФА и ФИФА от 2016-а година, а другояче работи в Университета в Клайпеда. Българските почитатели си го спомнят от мача - Ференцварош от 1-ия квалификационен кръг за място в Шампионската лига през сезон 2019/2020. Срещата в Разград приключи 2:3 за унгарците.

Иначе статистиката демонстрира, че УЕФА му гласоподава от ден на ден доверие. Освен въпросната среща на българския първенец, централата му е дала още четири европейски мача през есента на 2019-а година, в това число Астана - от груповата фаза на Лига Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР