32-годишната бивша звезда на „Плейбой“ и „кралица на покера“ Сара

...
32-годишната бивша звезда на „Плейбой“ и „кралица на покера“ Сара
Коментари Харесай

Звезда на „Плейбой“ напусна списанието, за да се разголва сред природата

32-годишната някогашна звезда на „ Плейбой “ и „ кралица на покера “ Сара Андерууд реши да откри ново приложение на уменията си и да стане блогър-пътешественик. Бившият модел споделя измежду своите почитатели в мрежата красиви пейзажи, само че както се споделя – тя не може да избяга от себе си, от природата си. Ето за какво на фотосите й още веднъж присъстваше еротика, макар че напусна списанието за мъже. Преди да стартира кариерата си на модел, Сара е живеела и учила в Портлънд, Съединени американски щати. След това постъпила в университет и дълго не можела да реши каква специалност да избере.
Като модел Сара Джин Андерууд за първи път се появява на страниците на „ Плейбой “ през октомври 2005 година През пролетта на 2008 година тя се оказва част от листата на „ горещите звезди “ на списанието, заемайки последното 25 място. Наградата й била връчена от самия Хю Хефнър. След като решила да завърши с активността си в „ Плейбой “, моделката почнала да се занимава с професионална игра на покер. Заради това й присъдили импровизирано звание „ кралица на покера “.
Сега Сара Андерууд радва своите поклонници с блог за пътувания и разгласява голи фотографии на фона на природата. Девойката счита, че сходни фотоси й дават опция да се слее с природата. В момента в акаунта в „ Инстаграм “ Сара има 7 млн. почитатели. И почитателите й са във екстаз от нейните фотоси и видеа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР