31 Май Българският дистрибутор PolyComp е бил отличен с две

...
31 Май Българският дистрибутор PolyComp е бил отличен с две
Коментари Харесай

PolyComp получи две награди от Dell за дистрибутор на годината

31 Май
Българският дистрибутор PolyComp е бил отличен с две награди като " Дистрибутор на годината (клиентски решения, CS) " и като бранд дипломат на Dell на годишното събитие на Dell Technologies за Централна и Източна Европа. На обичайна гала за премиите на сътрудниците " Partner Awards Bulgaria 2021 " Александър Лукич, управител основни сътрудници за комерсиална дистрибуция в Dell Technologies връчи на PolyComp премията " Distributor of the Year - Client Solutions ".

Тя е присъдена за показани мощни резултати в развиването на бизнеса и най-голяма дейна партньорска мрежа за марката. Дистрибуторът е получил и особено самопризнание за дългогодишната работа на неговия екип за одобряване на Dell като резистентен и различим бранд в България с наградата " Еxcellence in marketing ".

" Последователност, експертност и продажби с добавена стойност са основите, на които стъпваме в нашата работа през 12-годишното ни партньорство с Dell, споделя Надежда Генова, основен действен шеф на PolyComp, след приемането на премията. - Благодарение на мощните връзки с нашите сътрудници и нашия блян към високи достижения ние доказахме, че когато работим дружно, триумфът е единствено на крачка разстояние ", добави тя.

Двете оценки са самопризнание за работата на комерсиалните ни и маркетинг екипи в извънредно динамична и предизвикателна година. Те нямаше да са действителност без доверието и поддръжката и на нашите сътрудници, разяснява още Генова.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР