31 Март 2020 трансформира приложенията за видео разговори от полезни

...
31 Март 2020 трансформира приложенията за видео разговори от полезни
Коментари Харесай

Google удължава неограничените разговори в Meet до 30 юни

31 Март
2020 трансформира приложенията за видео диалози от " потребни " в основни за нашето всекидневие. На фона на продължаващата пандемия доста хора към момента разчитат на този вид принадлежности, с цел да се свързват с сътрудниците, фамилията и приятелите си.

В тази връзка Гугъл разгласи, че удължава още веднъж достъпа до по-дългите диалози в Гугъл Meet за безплатната версия. Нейните консуматори могат да вземат участие в позвънявания с дълготрайност един ден до края на юни 2021.

Не единствено G Suite потребителите
Преди април 2020 потребителите, които желаеха Гугъл Meet трябваше да купят G Suite проект. Тогава обаче компанията пусна безвъзмездна версия, налична за всеки с профил в Gmail или Гугъл. Така безплатните консуматори можеха да основават и да се причисляват към Гугъл Meet диалози, както и да прибавят до 100 души във видео позвъняване.

Разбира се, G Suite версията има повече преимущества, в това число опция за диалог с до 250 участника, запис и лъчение онлайн на до 100 хиляди гледащи. Тя разрешава също по този начин на потребителите да приказват за повече от 60 минути.

При стартирането на безплатната версия на Гугъл Meet колосът реши да отсрочи въвеждането на лимитираното време за диалози до 30 септември 2020. Тази дата обаче още един път беше изменена до 31 март 2021. Дали още веднъж няма да бъде продължен актуалният период, следва да забележим, само че сигурно това е един позитивен ход в интерес на потребителите.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР