31-годишната Тара Джейн Макконъхи от Мелбърн, Австралия, която по професия

...
31-годишната Тара Джейн Макконъхи от Мелбърн, Австралия, която по професия
Коментари Харесай

Пълен шок! Медсестра си направи огромни джуки, а гърдите ѝ са... СНИМКИ 18+

31-годишната Тара Джейн Макконъхи от Мелбърн, Австралия, която по специалност е здравна сестра, е похарчила към 100 хиляди $ за пластична хирургия.

Момичето до момента е нараснало гърдите си пет пъти, вкарало е импланти в задните си елементи, конфигурирало си е фасети, направило си е ринопластика и добавя картината с филъри и ботокс. Но признак на брюнетката са се трансформирали огромните цялостни устни, които незабавно притеглят вниманието.

В своя Instagram, където Тара има към 85 хиляди клиенти, тя се назовава усъвършенствана версия на Барби, пусната в лимитирано издание. Тя разгласява палави фотоси, показващи работата на пластичните хирурзи.


Неотдавна тя започва акаунт в OnlyFans, където фотосите са още по-разкриващи и също носят пари на Тара. Според брюнетката през първите три дни в уеб страницата тя е спечелила 10 хиляди $, написа Daily Star.

Тара не крие, че пластичната хирургия се е трансформирала според за нея. Тя чака с неспокойствие края на пандемията, с цел да отиде в чужбина за нови трансформации. Тара възнамерява да направи гърдите си още по-големи, а талията по-малка, като отстрани ребра. Тя също желае да промени цвета и формата на очите си.


Австралийката има вяра, че нейната промяна ще ѝ донесе повече пари и повече почитатели. И тя означи, че се усеща доста по-млада, в сравнение с е.

"Може да съм на 31, само че се усещам на 21. Аз съм като хубавото вино - с годините се оправям единствено. И с пластична хирургия, несъмнено ", разяснява тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР