31-годишна е украинката, която спря своя Ягуар“ на Северния бургаски

...
31-годишна е украинката, която спря своя Ягуар“ на Северния бургаски
Коментари Харесай

31-годишна украинка е спряла „Ягуара“-а си на Северния бургаски плаж, санкционирана е

31-годишна е украинката, която спря своя „ Ягуар “ на Северния бургаски плаж . Тя е с краткотрайна протекция и живее в Слънчев бряг. 

Жената е била открита и глобена за осъщественото от нея нарушаване, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. 

„ Който в нарушаване на закона премине или спре транспортно средство за престой или за паркиране върху територията на морския плаж или върху преносими (бели) дюни, неподвижни дюни с тревна растителност (сиви дюни) и облесени дюни, попадащи в рамките на зона „ А “, зона „ Б “ или в урбанизираните територии на обитаемоте места след границите на зона „ А “, в случай че по различен закон не е планувано по-тежко наказване, се санкционира с санкция от 1000 до 3000 лева или с имуществена глоба от 3000 до 5000 лева ”.

От ОДМВР-Бургас припомниха, че последният случай бе от 30 август тази година, когато съветски жител, непрекъснато пребиваващ в България, си разреши да паркира върху пясъчната линия и дюните на така наречен “Шофьорски плаж ” край Созопол .

Същият спрял с лекия си автомобил “Тойота рав 4 ”, с бургаска регистрация в нарушаване на закона за устройство на Черноморското крайбрежие, като сигнал за това е получен през днешния ден сутринта в районно управление (на МВР) Созопол. На 15 юли още веднъж на шофьорския плаж непозволено спря 34-годишен мъж от Добрич . Като опрощение същият изтъкнал пред полицейските чиновници, че не намерил място къде да преспи със фамилията си и това наложило осъществяване на нарушаването. Противно на логиката обаче не спрял, като останалите водачи редом на асфалтовия път над дюните, а непосредствено върху тях и пясъчната линия, за което е глобен по надлежния ред.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР