300 бивши и настоящи топмодели разходиха най-луксозните си тоалети на

...
300 бивши и настоящи топмодели разходиха най-луксозните си тоалети на
Коментари Харесай

300 красавици празнуват 30-я рожден ден на Ивет Фешън

300 някогашни и сегашни топмодели разходиха най-луксозните си тоалети на грандиозното фешън празненство по случай 30-я рожден ден на Модна организация „ Ивет модерно “, което разтресе София в сряда вечерта. Самата създателка на марката Ивет Григорова персонално посрещаше ВИП гостите си, облечена в блестяща дълга рокля. Всички присъстващи се бяха постарали оптимално да спазят дрескода „ like a supermodel ”.

 

Сред първите посетители се откроиха тв водещия Ники Кънчев и пластичния хирург Мартин Генов, креативното дуо Слав и Хубен. Масите в клуба бързо се запълниха и с топ модели измежду които Кристина Милева,  Карина Неделчева, несъмнено дъщерята на Ивет Григорова – Луиза, Венета Харизанова и доста други. Очакваше се на празненството да се появи и Николета Лозанова, само че хубавицата се е отдала на грижите за дребната Борислава и пропуща светското мероприятие.

Партито бе подгрято от DJ Анджело от Лондон, който пуска музика в най-актуалните международни клубове, а настроението бе нараснало от осъществяването на атрактивния швейцарския реализатор Габриел Дюей, който е печелил " Гласът на Швейцария ". В прочувствено послание към гостите Ивет Григорова благодари най-много на екипа си и на всички модели, с които са работили през годините. По случай 30-тата годишнина от основаването на организацията списание „ ЕВА “ постави на корицата на настоящия си брой точно 30 от най-емблематичните хубавици на компанията.

Сред подаръците за символичната рожденичка се открои първокласна селекция виновност от винения сътрудник на празненството – New Bloom Winery. Те бяха обезпечили настоящата годишна продукция от най-хубавите си виновност в серията PIXELS. ВИП гостите пробваха бяло вино от Совиньон блан и розе от сорта Гренаш, създадени от личните лозови масиви на производителя. Бялото вино, настояща годишна продукция 2023 година, към този момент е притежател на две златни оценки на едни от най-престижните винени състезания в света – от Vinalies Internationales и Mundus Vini. Партито продължи до дребните часове на нощта.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР