30. Когато бяхме малки, тази възраст, освен че ни плашеше,

...
30. Когато бяхме малки, тази възраст, освен че ни плашеше,
Коментари Харесай

10 причини сексът да е по-добър след 30

30. Когато бяхме дребни, тази възраст, като се изключи че ни плашеше, ни изглеждаше напряко достолепна. Представяхме си, че като я достигнем, ще сме улегнали и обичаните ни занимания ще са гледане на сапунени сериали, плетене на чорапи и вълнуващо затваряне на компоти.

Е, май не стана тъкмо по този начин, м? Оглеждайки се в света към нас, без съмнение можем да потвърдим, че трийсет са новите двайсет. Сега свързваме тази възраст с пътешествия, кариера, семейство, плътно и атлетично тяло, само че не и с тв приемник и затънал метод на живот.

Свързваме я с още едно доста значимо нещо – сексът. А за него се твърди, че става още по-добър през това десетилетие от живота ни. Аргументите в интерес на това изказване са доста, само че ние ще ви дадем единствено 10. До останалите предлагаме да достигнете сами.

 10 аргументи сексът да е по-добър след 30

1. Достигаме половия си пик към 30

Науката не може да реши изрично дали поради биологичен, психически фактор, или може би композиция от двете, само че се твърди, че дамите (например) доближават своя полов пик към 30. Имат повече предпочитание за секс и по-често доближават до оргазъм. Дали е поради тиктакането на биологичния часовник, или просто към този момент познават по-добре тялото си, е без значение – резултатът е налице и науката не го оспорва.

2. Чувстваме се по-добре в кожата си

Когато си на двайсет, упованията ти към теб самия и твоя сътрудник, постоянно (и несъмнено, не наложително винаги) са или прекомерно приказни или прекомерно нереалистично нецензурен. Когато обаче си на трийсет към този момент знаеш, че най-важното не са визиите ти, а усещенато ти за теб и познаването на тялото ти, както и неговото приемане такова, каквото е към дадения миг.

3. Знаем кое ни харесва и кое – не

Не, че не можеш да го знаеш и по-рано, само че трийсетте са моментът, в който си минал през много обстановки (има се поради в секса, естествено), само че в това време към момента си в разцвета на силите си. Съответно, към този момент си наясно какво ти харесва, по какъв начин ти харесва. Не се притесняваш да опитваш, а и към този момент си тествал някои нещица.

4. Не се срамим да си кажем

Когато си по-млад и некомпетентен, доста постоянно половото премеждие приключва с най-малко един незадоволен, който по една или друга причина не е посмял да си признае. Е, когато към този момент си на трийсет, по никакъв начин не ти се желае да започнеш работния ден кисел и неудовлетворен. Затова, позор не позор, по-добре е да си кажеш и още повече – да покажеш какво искаш. Understood?

5. Готови сме да опитвам

След като към този момент сме поопознали тялото и желанията си, умерено можем да се впуснем самоуверено в опитите – нови пози, ролеви игри, секс на ексцентрични места. Даваме си сметка, че е now or never обстановка. Няма да ставаме по-млади и би трябвало да живеем самоуверено, даже това да значи да се подхванем из някоя тясна италианска уличка.

6. Чувстваме се женствени/мъжествени

Дори и да споделят, че след 18 се водим мъже и дами, дано си признаем почтено, че не се усещаме тъкмо по този начин. Хормоните още господстват и вятърът към момента ни вее на бял кон. На трийсет към този момент е напълно друго. Тогава и много огромна част от нас стават или към този момент са родители. Оправяме се сами, живеем настрана и към този момент е доста малко евентуално някой на улицата да ни каже “како ” или “батко ”. Ще би трябвало да се примирим с “тази госпожа ” и “онзи господин ”. Тези обстоятелства вървят с още един надалеч по-приятен и той е, че се усещаме в пика на женската си и мъжка мощ. Знаете какво значи това.

7. Ние сме по-опитни, само че те също

Освен че ние самите към този момент сме още по-наясно с процеса, сътрудниците ни нормално също знаят това-онова. Вдигаме равнището до най-много. Двамата експерти сблъскват уменията си и няма по какъв начин това да не докара до сполучлив план.

 10 аргументи сексът да е по-добър след 30

8. Не се срамим от естествените процеси

Без да навлизаме прекомерно в детайли в тематиката, само че най-малко би трябвало да я маркираме. Често, когато сме по-малки, придаваме отрицателно значение на някои естествени процеси в телата си и даже се срамим. С времето разбираме, че секретите и звуците са нещо напълно обикновено, че даже от време на време придават и спомагателен прелестен ефект… you know .

9. Хуморът е next level

Няма да излъжем, в случай че кажем, че с времето и съвсем по всеки въпрос, ставаме малко по-дебелокожи, по-саркастични и някак над нещата. Сексът не е изключение. А хубавото е, че можем да се посмеем, а не притесним в конфузна обстановка, да се самоиронизираме, да пускаме смешки. Няма нищо неприятно да се позахилим, когато сътрудникът ни се появи с костюм на полицай… въпреки всичко ние доста добре знаем, че е счетоводител.

10. По-търпеливи сме

Вече сме на възраст, в която тези неща не са ни за пръв път. Определено ставаме по-търпеливи и знаем, че насладата не е нужно да се случва на висока скорост. Даже тъкмо противоположното. Предпочитаме по-дълга любовна игра и сме склонни да отделяме повече внимание на детайла. Търпението е берекет, а когато го прибавим към секса – е, чакането си заслужава.

На каквато и възраст да сме, постоянно можем да се любуваме на секса и дори е наложително. Най-важно е не дали остаряват телата, а душите ни. След тези думи “здрав дух в крепко тяло ” не ви ли звучи малко палаво?

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР