30-годишният Рангел Бизурев е издирваният за убийството на 24-годишния Димитър

...
30-годишният Рангел Бизурев е издирваният за убийството на 24-годишния Димитър
Коментари Харесай

Ето го мъжа, издирван във връзка с убийството на Димитър СНИМКА

30-годишният Рангел Бизурев е търсеният за убийството на 24-годишния Димитър Малинов в Цалапица.

Към момента Бизурев е с издадена Европейска заповед за арест, изпратена до способените управляващи в Германия, заяви. Според информация на полицията той е напуснал България на 24 юли, от летище София с авансово заплатен билет. По думите на прокуратурата в досието му има прегрешения от преди доста години, които нямат общо със случая. 

Както съобщихме по-рано, младежът е бил пребит до гибел на 20 юли към 22 часа, а по-късно е заровен. Доказателствата сочат, че причинителят и жертвата са се познавали от няколко години, като сред тях е имало финансови проблеми, съобщи наблюдаващият прокурор в брифинг пред медиите.  

" Никой не е дължал пари на другия обаче ", посочи тя. 

Тялото на Димитър е открито на към 1 километър от мястото, където последно е забелязан. Убийството на Димитър е квалифицирано като такова, осъществено с особена свирепост, а наказването, което законът планува за такова закононарушение, е от 15-20 години затвор, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.

В качеството на очевидци по случая са разпитани 13 лица, осъществени са голям брой огледи, както и претърсвания и изземвания на няколко адреса, назначена е тройна съдебно-медицинска експертиза.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР