30-годишна бургазлийка заплаши продавачка от магазин РУМ Резвая“ в ж.к.

...
30-годишна бургазлийка заплаши продавачка от магазин РУМ Резвая“ в ж.к.
Коментари Харесай

Луд екшън: Продавачка хвана крадла в действие в Бургас, после жестоко съжали

30-годишна бургазлийка заплаши продавачка от магазин РУМ „ Резвая “ в ж.к. „ Меден рудник “, че ще й прати хора, които да я пребият и даже убият, заяви „ Флагман “. Грозната сцена се е разиграла в събота, малко след 17 часа, когато дамата влезнала в обекта.
Магазинерката я хванала в крачка тъкмо, когато прибирала чифт чехли в чантата си за кражба. Продавачката незабавно предотвратила желанията на клиентката, след което избухнал заплашителен скандал.
Действията на дамата били снимани от видеокамерите в обекта. Бургазлийката почнала да се заканва и даже заплашила служителката в обекта, че ще я убие с ножове.
„ Красавицата “ се опита да открадне чехли от магазина. Била е спряна от майка ми, която работи там, при което последваха закани за живота й с ножове, щяла да й прати хора след работа, които да я причакат и много други грозни закани.
Лицето не за първи път краде от магазини, по информация на полицията. Слава Богу, че няма потърпевши, най-малко към този момент. Този път полицията беше съответна и реагира Тази жена би трябвало да бъде арестувана “, споделя дъщерята на продавачката Ивелина М., която е станала жертва на нападките на непознатата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР