30 души са задържани при провеждането на специализирана полицейска операция

...
30 души са задържани при провеждането на специализирана полицейска операция
Коментари Харесай

30 души са задържани при спецакция във Варненско, КПП-та в три селища - 112

30 души са арестувани при провеждането на профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред и търговията с гласове в цяла варненска област.  Проверени са 914 души.

Това заяви комисар Илиян Илиев, шеф Сектор " Охранителна полиция " към Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в морския град пред БНР.

Акцията е почнала в полунощ. Има арестувани за произвеждане и разпространяване на опиати. Намерени са насаждения на коноп.

В акцията вземат участие чиновници от Национална агенция за приходите и горското стопанство във Варна. Трима души са хванати да карат след приложимост на алкохол или опиати. До 8:30 ч. са формирани 17 акта единствено в Долни Чифлик, където са построени контролно-пропускателни пунктове има и в селата Дъбравино и Гроздьово, изясни още комисар Илиев.

Четирима са задържани за развъждане и разпространение на опиати, съобщи Българска национална телевизия. От думите на комисар Илиев не стана ясно какви са аргументите за задържането на всички 30 души. Очаква се по-късно през днешния ден от Областната дирекция да дадат брифинг за акцията. 

Полицейски акции се организират в  Ботевград, Самоков и Ихтиман.  Проверени са общо 17 търговски обекта и над 380 моторни транспортни средства. 

Две от заведенията са затворени, 56 акта са формирани по Закона за придвижване по пътищата. Проверяват се и престъпно проявени лица.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР