3 място – Везни. За Везни по отношение на им

...
3 място – Везни. За Везни по отношение на им
Коментари Харесай

Най-големите хитреци на зодиака

 шмекер

3 място – Везни. За Везни във връзка с им би трябвало да се знаят две неща: те са експерти в този бизнес и избират да не вземат решение проблеми, а да ги трансферират на други хора. Освен това  Везни са прелестни ортаори и отлични манипулатори. Усещате, че Везни се пробват да трансферират цялата  отговорност върху вас? Не им позволявайте да го вършат. И не слушайте какво споделят, даже и да звучат безапелационно. Дори и в случай че интуицията не ви подсказва нищо.

2 място – Риби. Интриганти, каквито светът не е виждал. Наистина, Рибите умеят да се извъртат,  само че даже и когато са притиснати към стената, те не се извиняват, тъй като откровено не схващат какво толкоз извънредно има в  неистини и ловкост.

За тях това е естествено положение и даже мотивът не е значим. В последна сметка, едно пътешестване до магазина за хранителни артикули може да се удължи с три часа, а това време да употребяват за среща с  другар, да си изключат телефона, след което да се върнат с продуктите и на въпроса: „ Къде беше и за какво телефонът ти бе изключен?, споделят, че  полицията ги е задържала. Иди и проверявай.

1 място – Водолей.  Професионален шмекер, който получава същинско наслаждение от интриги и неистини. За него това е като игра. Само Водолей може да построи такива хитри и комплицирани структури за измами. Водолей е шахматист и интелектуалец, той е  клеветник и шмекер от най-висшия клас.

Още по тематиката:

Само за персонално прилагане. Четете с изключително внимание: Зодия Скорпион. Начин на приложимост!

 

Много, но МНОГО полезен  хороскоп за  за тези, които им се постанова да поддържат връзка със Скорпионите! Скорпионът е най-богатият на сила зодиакален вид. Той  е нещо като трансформатор, на…

Никой не може да се скрие от Закона на Разума или да го заобиколи с машинация

 

Задавали ли сте си в миналото следните въпроси: Защо един човек е богат, а различен е бедняк? Защо един успява  в бизнеса, а различен в същия бизнес се проваля? Защо един…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР