29 Юни VTEX, доставчик на платформа за дигитална търговия със

...
29 Юни VTEX, доставчик на платформа за дигитална търговия със
Коментари Харесай

VTEX подава декларация за регистрация за предложено първично публично предлагане

29 Юни
VTEX, снабдител на платформа за цифрова търговия със програмен продукт като услуга за корпоративни марки и търговци на едро и дребно, разгласи в петък, 25-ти юни, че има подадена декларация за регистрация посредством формуляр F-1 в Комисията по скъпите бумаги и тържищата на Съединени американски щати (SEC) по отношение на препоръчаното първично обществено предложение на елементарните си акции от клас А. VTEX има намерение да кандидатства за предложение на своите елементарни акции от клас А на Нюйоркската фондова борса (NYSE) под признака " VTEX ".

Броят на елементарните акции от клас А, които ще бъдат препоръчани, и ценовият диапазон за препоръчаното предложение към момента не са избрани. Всяко предложение зависи от пазарните условия и не може да се подсигурява дали и по кое време може да бъде приключено, както и действителния размер или изискванията на такова предложение.

J. P Morgan, Goldman Sachs и Bank of America Securities се явяват като водещи мениджъри - букранери във връзка с препоръчаното предложение. KeyBanc Capital Markets, Morgan Stanley и Itaú BBA се явяват като взаимни мениджъри- админи на акции.

Предлагането ще се извърши единствено чрез проспект на излъчвания. Писменният прелиминарен проспект за излъчвания може да бъде получен, откакто е разполагаем, от J.P. Morgan Securities LLC, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, по телефона на (866) 803-9204 или по имейл на [email protected]; Goldman Sachs & Co. LLC, На вниманието на: Prospectus Department, 200 West Street, New York, NY 10282, по телефона на (866) 471-2526 или по имейл на [email protected].

Декларацията за регистрация посредством формуляр F-1, обвързвана с тези скъпи бумаги, е подадена в SEC, само че към момента не е влезнала в действие. Тези скъпи бумаги не могат да бъдат продавани, нито могат да бъдат предлагани за покупка преди момента на влизане в действие на декларацията за регистрация.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР