29-годишният пловдивчанин Павел Скръчков, известен още като Мотикаря, се изправи

...
29-годишният пловдивчанин Павел Скръчков, известен още като Мотикаря, се изправи
Коментари Харесай

Мотикаря застава пред съда за детско порно

29-годишният пловдивчанин Павел Скръчков, прочут още като Мотикаря, се изправи пред Окръжния съд по обвиняване за образуване и управление на незаконна група, занимаваща се с разпространяването на детска порнография. С него подсъдими са Валентин Палийски, Александър Иванов и Стефан Великов.

Според прокуратурата групата е основана на неустановена дата при започване на яуари 2014 година, а активността и е траяла до 18 юли 2017 година Четиримата основали интернет страници, уеб сайтове и платформи, където държали и разпространявали фотоси и видеа с порнографско наличие.

В началото във фейсбук страницата “Мотикаря ”, откъдето идва прозвището на Павел Скръчков, бяха споделяни занимателни картинки и колажи. Тя беше изтривана няколко пъти, само че постоянно се появяваше още веднъж. Мотикаря беше шлагер измежду младежите и новите профили бързо набираха известност. 

“Считам, че са налице спънки за предоставяне ход на делото. Двама от подсъдимите са били представлявани от бранители, които към сегашния миг отсъстват ”, уточни прокурор Борис Мендев. 

След заседание арбитър Весела Евстатиева насрочи делото за 2 юни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР