29-годишната американска YouTube звезда Юджиния Куни, която има над 2,3

...
29-годишната американска YouTube звезда Юджиния Куни, която има над 2,3
Коментари Харесай

Блогърка с анорексия се облече като Барби. Как реагираха последователите й? ВИДЕО

29-годишната американска YouTube звезда Юджиния Куни, която има над 2,3 милиона клиенти в канала, стана известна не толкоз със наличието си, говорейки за грим и мода, а с външния си тип. С височина 180 см, тя тежи единствено 40 кг и има изразена анорексия. Това обаче по никакъв начин не я тормози и тя на драго сърце демонстрира тоалетите си. По-специално, момичето подхвана тренда барбикор и изпробва костюми в стила на именитата кукла, филмът за който се играе по целия свят с огромен триумф.

Във вирусното видео, което досега има над 16,5 милиона гледания, оповестено в TikTok, Instagram и Twitter, блогърката може да се види облечена в розов костюм от две елементи, руса перука и розова каубойска шапка. Куни направи ослепителен грим на очите и боядиса устните си с мрачно розово червило. След това опитва още няколко тоалета в жанр Барби.

Потребителите обаче не бяха изключително впечатлени от изображението. Те се тормозят повече от слабостта на Юджиния, която намерено назовават ​​нездравословна. Самата авторка на блога продължава обществената си битка с хранителното разстройство.

Тя за първи път провокира отвращение през 2013 година, когато стартира да разгласява видеоклипове на кльощавата си физика в платформа за шерване на видео, където построи база от лоялни почитатели с уроците си за хубост. Сред нейните клиенти тези, които слушаха препоръки за грим, бяха доста по-малко от хората, които следиха развиването на анорексията. Мнозина се оплакват, че нейният канал се гледа от деца, които могат да последват образеца й и да доведат тялото си до същото. Нещо повече, те даже направиха петиция с искане тя да бъде неразрешена от YouTube, потвърждавайки, че пропагандира анорексия, и да потърси здравна помощ. Тогава подписите си оставиха повече от 18 хиляди души.
   Вижте тази обява в Instagram.   

„ Как може това извънредно болно момиче да засегне милиони деца? Сметките й би трябвало да бъдат затворени и тя би трябвало да бъде приета в болница “, „ Толкова тъжно. Тя ще почине, в случай че не бъде лекувана скоро. Ужасно е. Кои са тези хора, които снимат, гледат и поддържат това? ", " Уау.. Толкова е тъжно. Не мога да не й съчувствам ", " Тя безусловно чука на вратата на гибелта. "  Изключително тъжно “, – такива мнения най-често остават под видеото й.

Момичето не остана безмълвно.

„ Някои хора споделят, че оказвам неприятно въздействие върху девойките. Просто желая да знаете, че в действителност в никакъв случай не съм се опитвала да оказвам неприятно въздействие на YouTube или да оказвам неприятно въздействие на някого. Никога не бих желала да направя това.. Никога не съм казвала на никого да се опита да отслабне или да промени външния си тип или да стане като мен ", сподели тя.
    
През 2019 година Куни си взе отмора от обществените мрежи и стартира лекуване, само че когато се върна, почитателите й видяха, че битката с анорексията към момента не е донесла забележими резултати.

Анорексията е хранително разстройство, което кара хората да бъдат захласнати от облика на тялото си и това, което ядат. Според клиниката Mayo, хранителното разстройство също включва прочувствени и поведенчески проблеми, които карат човек да страда от нереалистично разбиране на телесното тегло дружно с извънреден боязън за наддаване на тегло или затлъстяване.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР