28 Юни Вече 4 години BILLA България следва стратегията си

...
28 Юни Вече 4 години BILLA България следва стратегията си
Коментари Харесай

Иновативна търговска брошура приобщава незрящите потребителите у нас

28 Юни
Вече 4 години BILLA България следва тактиката си за приобщаване на хора със зрителни увреждания като употребява новаторска технология на уеб страницата www.billa.bg. Специализираната страница приспособява онлайн наличието на всички седмични, месечни брошури и каталози като го прави налично за тях. Търговската верига регистрира приблизително 1000 неповторими месечни визити на страницата.

Компанията създава плана взаимно със " Съюз на слепите в България ", а за адаптирането на онлайн брошурите на веригата към потребностите на незрящите се употребява специфичен програмен продукт, който преобразува текста в тон. Услугата е налична и при използването на уеб страницата през мобилни устройства.

" Благодарим на " Съюз на слепите в България ", с който сме част от една положителна смяна. Вярваме, че всеки един от нас има правото да пазари и получава информация по елементарен, наличен и комфортен метод. Доказателство за това са клиентите със зрителни увреждания, които не престават да ни имат доверие и се възползват от профилираната страница на www.billa.bg ", показа Норберт Мисбрандт, изпълнителен шеф на BILLA България.

BILLA България е първата комерсиална верига у нас, въвела корпоративна политика за асистирано извършване на покупки за хора с повредено зрение още през 2015 година Служителите във всички магазини на компанията минават през особено образование за запознаване с главните правила за оказване на подпомагане и обслужване на незрящи.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР