28 Юни До една трета от работните часове в след

...
28 Юни До една трета от работните часове в след
Коментари Харесай

Brother с 4 съвета в помощ на хибридната работа

28 Юни
До една трета от работните часове в след пандемията може би ще бъдат прекарвани вкъщи, а хибридната работа ще се трансформира в норма. Въпреки безспорните изгоди от работата у дома, бизнесите и чиновниците са изправени пред провокации. Това сочи изследване на, представено от компаниятя за решения за щемпел Brother.

За фирмите разпръснатата работна мощ прави мъчно следенето на оборудването, запазването на служебната благосъстоятелност и поддръжката на чиновниците с механически проблеми, когато нещата се объркат. От друга страна основаването на ефикасна работна среда вкъщи може да бъде същинска борба за чиновниците.

Според Brother етикетните принтери към този момент са основен инструмент за офис мениджърите, като те могат да оказват помощ на фирмите да се оправят с логистичните и софтуерните провокации при работата от у дома.

От там разгласиха четири съвета по какъв начин да се употребява етикетирането, с цел да се помогне на чиновниците да запазят успеваемостта си и на бизнесите да реализират надзор над материалните си активи: Подобряване на инвентаризацията посредством маркиране на оборудването - Тъй като работното място се развива и официално се придвижва в домовете на хората, чиновниците ще носят от ден на ден офис съоръжение в домашното си работно пространство. Това прави следенето на активите по-трудно за фирмите.
Маркирането се употребява, с цел да се сътвори неповторим сериен код или баркод за оборудването, без значение дали става въпрос за мишка, зарядно, преносим компютър или даже офисен стол. Това разрешава на бизнесите да поддържат дневник на инвентара, което прави процесите по обмисляне по-ефективни, контролът е по-лесен и разрешава по-плавен развой за ИТ експертите, тъй като бързо могат да разпознаят оборудването.
Поддръжката и актуализациите на технологиите, като ъпгрейди на фърмуера, да вземем за пример, също могат да се записват посредством маркиране на активите, което оказва помощ да се поддържа сигурността на бизнес устройствата.
Използването на баркод етикетен принтер значи, че етикетите елементарно могат да бъдат сканирани, което доста понижава опцията да се допусне човешка неточност и прави процеса по-бърз от това да се вкарват ръчно серийни кодове. И въпреки всичко, в случай че оборудването е отвън обекта и не може да бъде сканирано, серийният номер може да се употребява за идентифициране на устройството. Маркиране на инвентара, с цел да се предотврати изгубването на предмети - Хибридната работа значи, че повече хора ще местят съоръжение сред дома и офиса си, вследствие на което съществува нараснал риск скъпа движимост да бъде изгубена или сложена на погрешно място при преместването. А това на собствен ред значи освен разноски за помяна за компанията, само че и заплаха от загуба на към този момент приключени работни задания или от попадането на поверителни данни и документи в несъответствуващи ръце.
Бизнесите могат да избегнат този риск - и да усилят възможностите оборудването да бъде върнато - като етикетират ясно движимостите с адрес на офиса и данни за контакт. Така индивидът, който ги откри, ще може да ги върне доста по-лесно.
За да се обезпечи съчетаем и рационализиран развой на етикетиране, който наподобява професионално, може да се употребява устройство за безжично етикетиране в домашния офис. Това разрешава на личния състав бързо да основава ясни етикети, като по този метод подсигурява, че пратките ще бъдат доставени в точния момент, без отводи заради нечетливо етикетиране. Организация на домашния офис - Работата от вкъщи значи повече съоръжение, повече кабели и хартиени документи у дома. Компаниите могат да поддържат чиновниците си в това да останат проведени, като им дадат опция дейно да етикетират кабели, папки, досиета и кутии за предпазване. По този метод те ще пренесат положителните офис практики от офиса, без да губят прекомерно доста време в администриране.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР