28 Юни Българската компания за прецизно земеделие Ondo Solutions Ltd

...
28 Юни Българската компания за прецизно земеделие Ondo Solutions Ltd
Коментари Харесай

Българска компания е сред 10-те участници в EIT Food Accelerator

28 Юни
Българската компания за точно земеделие Ondo Solutions Ltd e измежду 10-те компании от целия свят, оценени като " мощно въздействащи иноватори " и поканени да вземат участие в един от най-влиятелните акселератори за зедемелие - EIT Food Accelerator Network (EIT FAN).
EIT FAN свързва сполучливи започващи предприятия в областта на селското стопанство с водещи в промишлеността корпоративни и проучвателен сътрудници, с цел да промотира тяхната технология и да подкрепи сполучливото й нахлуване на международните пазари.

EIT FAN има хъбове в Билбао, Мюнхен, Хелзинки, Лозана, Кеймбридж, само че компанята Ondo е поканена особено да се включи в израелския хъб в Хайфа. Израел е измежду водещите цифрови центрове в света по нововъведения в земеделието - сферата, в която се развива и Ondo.

" Щастливи сме от високата оценка, която получаваме от EIT FAN. Преминахме през сериозна селекция в два кръга. В конкуренция с десетки компании от целия свят успяхме да впечатлим журито от авторитетни бизнесмени и специалисти, което търсеше започващи предприятия с огромно влияние в модерното земеделие, с очевиден прогрес в проектите и с резистентност в своето развиване ", споделя Илия Йорданов, шеф на Ondo Solutions Ltd.

Хъбът на EIT FAN в Хайфа е в Израелския софтуерен институт Technion - Israel institute of technology. В интервала от юли до октомври Ondo ще има опция да се възползва от разнообразната и всеобхватна научна стратегия на института и ще се срещне с висши бизнес водачи и топ експерти в региона на земеделието и храните. Освен дейни презентации на продукта и настоящите съоръжения на Ondo пред вложители и учени от целия свят екипът на българската компания ще получи и опцията да прави пилотни планове със международни компании.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР