28 Май От 28 май 2021 до 6 юни 2021

...
28 Май От 28 май 2021 до 6 юни 2021
Коментари Харесай

HUAWEI стартира ново предизвикателство за Деня на детето - #Time4Memories

28 Май
От 28 май 2021 до 6 юни 2021 HUAWEI насочва ново предизвикателство към своите почитатели в обществените мрежи. С акцията #Time4Memories всеки консуматор на носими устройства на Huawei може да промени образа на часовника си на подобен, който да му припомня за безгрижните времена.

За да трансформира това, което счита за просто спомен, в действителност, всеки консуматор на Huawei устройства - смарт часовник с кръговиден циферблат и Huawei смарт телефон - би трябвало да смъкна циферблат, отдаден на Деня на детето, от приложението Huawei Health или Huawei Themes, който да добави на своя Huawei часовник. Как става това? Влизате в приложението Huawei Health > Устройства > Циферблати > Влизате в секцията отдадена на циферблати за Деня на детето с клик на първия банер " Time4Memories ".

След това всеки участник е належащо да показа фотография на своя нов циферблат като коментар в специфичната тематика на играта във Форума на Huawei дружно с малко обръщение, в което да опише какви мемоари му носи новият циферблат. Желаещите могат да вземат участие в играта и през страницата на @huaweimobilebg в Instagram като споделят фотографията и посланието с хаштаг #Time4Memories и таг @huaweimobilebg.

Въображението и искреността на участниците няма да останат невъзнаградени, по тази причина спечелилите в играта ще получат безжичните слушалки с интензивно шумопотискане Huawei FreeBuds 4i. Печелившите ще бъдат определени на томболен принцип и ще бъдат оповестени на 8 юни с коментар в същата обява във форума или Instagram пост, с който вземат участие в играта.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР