28 498 000 лв. е сумата, която ЦСКА-София трябва да

...
28 498 000 лв. е сумата, която ЦСКА-София трябва да
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" трябва да внесе 28,5 млн. лв. в смесеното дружество

28 498 000 лева е сумата, която " ЦСКА-София " би трябвало да обезпечи като парична вноска за образуването на капитала на публично-частното сдружение " Спортни парцели Българска войска " АД. Това е новата оценка на държавния парцел в Борисовата градина в столицата, където футболният клуб има желание да строи нов стадион на мястото на " Българска войска ".

Проектът би трябвало да бъде изпълнен в партньорство със стопанисващата държавна компания " Сердика спортни парцели " ЕАД, посредством която министерството на младежта и спорта (ММС) ще взе участие с апортна вноска като пълноправен притежател в бъдещото смесено сдружение. Предстои изборът на представители на ММС, които ще влязат в борда на шефовете при учредяването на партньорството с клуба на Гриша Ганчев.

" Подписахме меморандум с ПФК " ЦСКА-София ", в който са написани всички стъпки и периоди по основаване на взаимното сдружение. На финалната права сме, като се поддържа непрекъснат контакт с футболния клуб ", разяснява тематиката служебният състезателен министър Весела Лечева пред bTV тази заран, разкривайки съответните данни от направената нова оценка на " Армията ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР