2750 души за заявили, че ще участват в 38-мото издание

...
2750 души за заявили, че ще участват в 38-мото издание
Коментари Харесай

Промени в движението заради Софийския маратон

2750 души за декларирали, че ще вземат участие в 38-мото издание на Софийски маратон - Wizz Air София. Стартът на класическия маратон 42.195 км е от 9.30 ч. на площад „ Княз Александър I “- пред Национална художествена изложба.

В 10 ч. ще започват бегачите на 10 км. Променя се организацията на придвижване, осведоми Анатоли Илиев - заместник-председател на комисията за децата, младежта и спорта в Столичния общински съвет:

„ Започва от 6 ч. поетапно прекъсването на придвижването, като започваме от центъра вървим до Ботевградско шосе - тъй че в 7.30 този маршрут, който е от „ Батенберг “ – Лъвов мост “ – Ботевградско шосе ще бъде затворен до 15 ч. Като на Ботевградско шосе ще оставим двете лентите, те са три ленти. Ще ги разпределим по този начин, че колите да се движат в двете направления. Оставили сме подходи, през които да се минава, да има и пропускателен режим. Погрижили сме се оптимално да обезпечим по този начин маршрута, че да не провокираме неодобрение и скупчване на коли “.

Столична община ще обезпечи имунизационен център в зоната на старт-финала пред Националната художествена изложба, за всички искащи да се имунизират против Covid-19.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР