27 Юни Сезонът на отпуските настъпи и, вече традиционно за

...
27 Юни Сезонът на отпуските настъпи и, вече традиционно за
Коментари Харесай

ICTalks #71: 5 хай-тек идеи за плажа и за града

27 Юни
Сезонът на отпуските настъпи и, към този момент обичайно за този интервал на годината, в, ви предлагаме пет забавни и потребни джаджи. Гост тази седмица е софтуерният редактор Александър Главчев.

" И този сезон минава в изискванията на ковид, само че както и предходната година наподобява че през идващите месеци хватката му ще е по-слаба. За днешния епизод съм ви подготвил нова доза умни джаджи, които ми хванаха окото из интернет, както и ще споделя малко персонален опит ", изясни Александър Главчев.

Ако сте решили да посветите отпуската си на ремонт у дома, в този момент е моментът да помислите да извършите дома си " интелигентен ". " Темата за умния дом е доста необятна и занапред ще следим взривен растеж в тази сфера през идните няколко години. От къде да започнате, обаче? Вероятно преди да се хвърлите да добавяте релета и спомагателни кабели за бъдещия си ремонт може да опипате почвата посредством устройства като умни крушки и умни контакти ", разяснява редакторът.

Как тъкмо може да превърнете дома си в интелигентен и какви още устройства могат да са ви от изгода в жегите в града или на плажа, слушайте тук:
·
Следвайте ICTalks в,, или.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР