27-те страни-членки на ЕС дадоха зелена светлина търговското споразумение за

...
27-те страни-членки на ЕС дадоха зелена светлина търговското споразумение за
Коментари Харесай

Страните-членки на ЕС одобриха търговската сделка с Великобритания

27-те страни-членки на Европейски Съюз дадоха зелена светлина комерсиалното съглашение за след да влезе в действие от 1 януари, заяви Агенция Франс Прес.
Посланици от столиците на Европейски Съюз се срещнаха в Брюксел и единомислещо утвърдиха краткотрайното използване на комерсиалното съглашение с Англия от 1 януари, заяви Комитетът на непрекъснатите представители, съобщи БГНЕС.
 Как българите ще учат и пътуват до Англия след 1-ви януари Как българите ще учат и пътуват до Англия след 1-ви януари
На 1 януари 2021 година изтича преходният интервал след отдръпването на Англия от Европейския съюз (ЕС). Ето какво значи това за бъ...
Процедурата ще влезе в действие в 15:00 ч. локално време във вторник. Това краткотрайно ще разреши безмитната търговия с Англия да продължи, откакто тя напусне единния пазар на Европейски Съюз на Нова година.
Себастиан Фишер, представител на немското председателство на Европейски Съюз, съобщи: " Посланиците на Европейски Съюз единомислещо утвърдиха краткотрайното използване на Споразумението за търговия и съдействие сред Европейски Съюз и Обединеното кралство. "
Приемането на проекта от страните-членки разрешава той да влезе в действие в точния момент, с цел да се отстрани нарушаването на търговията сред каналите. Но договорката към момента би трябвало да бъде утвърдена със задна дата от Европейския парламент, евентуално в края на февруари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР