27 Април Теленор България обяви старта на мащабна информационна и

...
27 Април Теленор България обяви старта на мащабна информационна и
Коментари Харесай

Теленор стартира мащабна информационна кампания за 5G

27 Април
Теленор България разгласи старта на огромна осведомителна и обучителна акция за новата мобилна технология 5G. Кампанията цели да показа 5G на крайните консуматори в подробност и да отговори на всички значими въпроси, свързани с петото потомство клетъчна мрежа.
За задачата компанията основава специфична уеб секция, налична на, където потребителите могат да намерят отговори на въпроси като какво е 5G, по какъв начин се внедрява, какви са преимуществата и какви са нужните условия за нейното потребление.

В особено основания Център за познания (Knowledge Hub) телекомът ще разгласява настоящи осведомителни и обучителни материали под формата на публикации, видео презентации и отзиви от специалисти. Освен това, операторът започва и дейна връзка с потребителите на тематика 5G. Всички клиенти могат да задават своите въпроси, свързани с 5G, на имейл адрес или на формалните профили на Теленор във Фейсбук и Тwitter, като телекомът се ангажира да дава отговор на въпросите в най-кратки периоди.

" В Теленор осъзнаваме значимата роля, която мобилните оператори имат в развиването на софтуерния свят и нововъведенията. Петото потомство мрежа ще бъде катализатор на редица стопански и публични процеси и ние желаеме потребителите да са част от този развой. Именно поради това имаме вяра, че акцията ни е нужна и настояща и ще способства за въвеждането на 5G в България по резистентен, понятен и насочен към крайния клиент метод ", споделя Богдан Узелац, основен търговски шеф на Теленор България.

Официалният търговски старт на 5G мрежата на Теленор е на 10 юни. До лятото компанията ще покрие огромните градове и главните морски курорти, като ще продължи да уголемява 5G покритието, добавяйки нови местоположения. Целта на телекома е доникъде на 2022 година да се утвърди като водач във връзка с покритие на 5G мрежата и качество на потребителско преживяване.

Този месец Теленор завоюва за четвърти следващ път документ за качество на мрежата Best in Test от интернационалната самостоятелна консултантска компания umlaut.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР