26-годишната Пета Бътлър от Тууомба, Австралия, 10 години пази страшна

...
26-годишната Пета Бътлър от Тууомба, Австралия, 10 години пази страшна
Коментари Харесай

Разтърсваща изповед: На 16 години ме изнасили мазен и тлъст изрод, на когото ме пробута майка ми

26-годишната Пета Бътлър от Тууомба, Австралия, 10 години пази страшна загадка, само че към този момент не е в положение да крие какво й е предизвикала родната й майка.

Във съдбовния ден Тереза Бътлър решила да заведе 16-годишното си щерка на „ момичешко парти” в различен град. Пета с наслада приела и двете се отправили на път.

Когато пристигнали, си наели стая в на ниска цена хотел, оповестява The Sun. Двете дами хапнали в McDonalds и се върнали в хотела. В стаята грижовната родителка предложила на щерка си да пийне малко алкохол, с цел да се „ посгрее”. Когато слънцето залязло, Тереза споделила, че ще дойдат посетители и излязла от стаята. През вратата влезнал чужд плешив тулуп, който бил по-възрастен от Пета с най-малко 20 години.


Пета Бътлър

Младото момиче не спирало да се съпротивлява, само че не съумяло да надделее над насилника. Когато извратеният клиент завършил да мърсува с нея, просто станал и напуснал стаята. През открехнатата врата Пета видяла, че майка й стои начело и пуши. Оказало се, че от самото начало, до момента в който извергът я насилвал, Тереза Бътлър стояла пред вратата.


Тереза Бътлър

„ Беше ми студено, треперех и не можех да допускам, че това, което ми се случи, е истина”, споделя Пета.
Едва откакто младата жена станала майка, решила да поговори с Тереза за случилото се. Тя набрала телефонния й номер.
„ Не бих те взела със себе си, в случай че нямаше 16 години”, оправдала се госпожа Бътлър.

„ Казвах му „ не”, плачех, не желаех да ме докосва”, дала отговор й Пета.

„ Той не смяташе да те допира... И да, даже това да е било принуждение, ти беше на 16, не бих направила сходно нещо, в случай че беше по-малка...”, оправдавала се родителката.

30-минутният диалог сред двете дами бил записан. Той попаднал в полицията, а малко по-късно Тереза била с белезници на ръцете. Следствието открило, че в продължение на 2 години майката общувала с евентуални „ съпрузи” на щерка си и авансово била уговорила всичко.

Насилникът, прочут като „ Томо”, по този начин и не бил открит. По думите на Пета, той е висок и пълен мъж, със запаметяващи се сини очи. Сега полицията интензивно се занимава с делото на младата австралийка и се надява, че справедливостта ще спечелва.



Фоторобот на насилника, изработен по изложение на Пета

„ Мисля си, по какъв начин майка ми е могла да направи това нещо? Как е могла да стои начело, знаейки, че чужд човек изнасилва родната й щерка?”, не стопира да се чуди Пета Бътлър.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР